#Recensie #UitgeverijVerhalenNinja : Marrah #Marrah – Ninja Paap-Luijten #FreeEBook #Fantasy #Fréyutan

– ‘The Magic of Wor(l)ds’ blog is een hobby, recensies en andere boekgerelateerde berichten worden gratis geplaatst.
Ik ben dankbaar voor het ontvangen van een gratis boekexemplaar van de auteur/de uitgeverij in ruil voor mijn eerlijke mening. –

blog-review

De auteur :

48355323_2195265200733897_5551691696225386496_nNinja Paap-Luijten (1986) is een echte Schrijfninja. De jarenlange ervaring die ze als auteur heeft, neemt ze mee bij ieder nieuw verhaal dat uitkomt. Schrijven doet ze dagelijks, met heel veel plezier.
Hoewel het soms lijkt alsof haar verhalen eenvoudig in een hokje te plaatsen zijn, is dat niet altijd zonneklaar – Ninja’s high-fantasy is altijd net even anders dan de andere verhalen. Met veel verbeelding en subtiel schrijfwerk neemt ze je mee naar een wereld die enorm vertrouwd aanvoelt.
Haar korte verhalen zijn vaak vingeroefeningen waarbij ze experimenteert met wat allemaal mogelijk is bij het schrijven.
Heb je ook Facebook, en wil je graag de laatste teasers en schrijfnieuwtjes lezen? Kijk dan op https://www.facebook.com/DeSchrijfNinja.

Goodreads
Website

Korte inhoud :

marrahWilliam is gestationeerd op een grenspost als hij bevel krijgt om samen te werken met een officier uit de Mijnlanden. Samen krijgen ze de opdracht een misdadiger op te sporen.
Na de aanvankelijke stroeve kennismaking zetten ze de achtervolging in, maar de misdadiger is de twee steeds een stap voor – en deinst nergens voor terug.
In deze korte thriller gaat William tot het uiterste en zet hij alles op alles om zijn missie te voltooien. Maar is dat ook genoeg?
Marrah is een verhaal uit de wereld van Fréyutan, bekend van Oragayn. Dit los te lezen fantasyverhaal grijpt je vast en laat je niet meer los tot je het uit hebt.

Kobo (GRATIS!)

Mijn mening :

‘Marrah’ van Ninja Paap-Luijten mag dan een GRATIS kortverhaal zijn, het moet zeker niet onderdoen voor haar debuut ‘Oragayn’.
Geschreven in dezelfde wereld als dit debuut is het fijn om opnieuw op pad te gaan met William, want wat een avontuur maakt hij mee!
Het is opnieuw vlot geschreven met de nodige diepgang en dynamiek en nog fijner, het is een alleenstaand afgewerkt verhaal.
Geen paniek dus wanneer je ‘Oragayn’ nog niet hebt gelezen.
In tegendeel dit is een heerlijke kennismaking met Fréyutan en de rest van deze fantasierijke wereld van de auteur.
Ik zou zeggen zeker downloaden, want wat heb je te verliezen?
Helemaal niets, tenzij je de smaak te pakken hebt, want dan moet je, als je Oragayn verslonden hebt, net zoals ik wachten op een nieuw verhaal!
Laat me daar nu heel slecht in zijn, dus Ninja schrijven maar. 😉

The Magic of Wor(l)ds

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s