#Recensie @HarperCollinsHL : Amari en de Nachtwachters #AmariEnDeNachtwachters – B.B. Alston @bb_alston

– ‘The Magic of Wor(l)ds’ blog is een hobby, recensies en andere boekgerelateerde berichten worden gratis geplaatst.
Ik ben dankbaar voor het ontvangen van een gratis boekexemplaar van de auteur/de uitgeverij in ruil voor mijn eerlijke mening. –

blog-review

De auteur :

B.B. Alston woont in South Carolina in de Verenigde Staten. Amari en de Nachtwachters is zijn debuut. Als hij niet schrijft, eet hij te veel snoepjes en gaat hij op avontuur langs kleine landweggetjes.

Twitter

Korte inhoud :

Het eerste deel in een nieuwe serie vol humor, magie en avontuur, voor fans van Percy Jackson en Nevermoor.
Amari Peters heeft altijd al gedacht dat haar vermiste broer Quinten nog leeft. Op een dag vindt ze in zijn kast een geheimzinnige, tikkende koffer, met daarin een uitnodiging voor een test bij het Bureau voor Bovennatuurlijke Zaken. Dáár zou haar broer kunnen zijn! Maar dan moet ze wel even heel snel gaan geloven in dingen als tovenaars, elfjes, buitenaardse wezens en andere bovennatuurlijke zaken…
In deze nieuwe wereld kan Amari achterhalen wat er met Quinten is gebeurd. Maar dat is lastig als een slechte tovenaar de touwtjes in handen heeft, haar leeftijdsgenoten háár als een bedreiging zien en haar eigen bovennatuurlijke talent bovendien hartstikke illegaal blijkt. Hoe kan ze de test van het Bureau doorstaan?

HarperCollins Holland

Mijn mening :

‘Amari en de Nachtwachters’ van B. B. Alston is een kinder-/jeugdboek en ondanks dat ik absoluut niet meer tot doelgroep behoor, vond ik het een fantastisch en leuk avontuur.
Het heeft echt alles wat een goed verhaal nodig heeft: spanning, vriendschap, een paar belangrijke levenslessen, maar vooral heel veel magie.
Vlot geschreven en met een origineel plot is het zeker een aanrader voor iedereen, jong en oud, die houdt van het bovennatuurlijke.
Het kind in mij kan alvast niet wachten om het volgende deel in handen te krijgen en te verslinden, zeker na zo’n intrigerend einde.

The Magic of Wor(l)ds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s