#Recensie #GoodStuff!Books : Hotel Adonis***** – Erik Segers @ErikSegers

– ‘The Magic of Wor(l)ds’ blog is een hobby, recensies en andere boekgerelateerde berichten worden gratis geplaatst.
Ik ben dankbaar voor het ontvangen van een gratis boekexemplaar van de auteur/de uitgeverij in ruil voor mijn eerlijke mening. –

blog-review

De auteur :

7hhVOwNAErik Segers (1961) is freelance journalist, studeerde Germaanse filologie aan de universiteit van Gent, schreef kortverhalen en televisiescenario’s, en publiceerde een boek over Lode Zielens. Sinds 2019 is hij succesvol als romanschrijver.

Korte inhoud :

frontImagesLinkWAT ALS DE WERKELIJKHEID MOOIER WORDT DAN DE DROOM?

Hotel Adonis***** is een wel heel bijzonder hotel op het zonnige Kratos, een nog onbekend en zo goed als onbewoond Grieks eiland. Het is een vijfsterrenhotel voor de prijs van een tweesterrenverblijf, of nog minder. Te mooi om waar te zijn. Toch is ‘t waar. Bovendien loopt er opvallend veel schoon volk rond. Maar wat is de waarheid? Hoofdpersonage Victor Vogelmans belandt er niet zo toevallig en zoekt het uit, terwijl hij wacht op de komst van z’n verloofde Valerie Chichi. Een mysterieus avontuur met ongewone en goddelijke hoogtepunten. Gelachen mag er ook in HA*****, zowel aan het zwembad, in de douche, op het strand, als in een van de vele wellnesspools van het poepchique resort, waar de gasten – adonissen bij de vleet – meer komen dan gaan, de hoteldames eruitzien als wulpse venussen, en de verwikkelingen zich raadselachtig ontwikkelen tot een climax die ongezien is. Spannend, hilarisch en mindblowing. Welkom in de wondere wereld van Hotel Adonis…

Good Stuff! Books

Mijn mening :

Wanneer je dacht dat het niet knotsgekker meer kon worden in het brein van Erik Segers heb je, het net zoals ik, meer dan mis.
Ook met Hotel Adonis***** is het wederom een schot in de, euhm, roos of iets dergelijks, want geschoten wordt er wel!
In AH mag er veel, gebeurt er veel, komen er veel … personages over de vloer, of beter gezegd, het eiland.
Opnieuw een doldwaas avontuur geschreven met de gekende vlotte, hilarische en zeer zeker geniale penstreken van de auteur waarbij luidop lachen een must is en je de rode oortjes op de zon kan steken 😉.
Een aanrader om te lezen voor iedereen die houdt van een roman met een P(lus) (Enkel lezers zullen deze begrijpen.)!

The Magic of Wor(l)ds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s